Bilforhandlere

Utnytt plassen optimalt med en lagerautomat fra Kardex Remstar

Skap mer plass til servicestasjoner eller biler, med en automatisk lagerautomat fra Kardex Remstar. Du sparer opp til ti ganger så mye lagerplass i forhold til lagerreoler.

 

Uansett om man er bilgrossist eller bilforhandler, er det alfa og omega å kunne utnytte sin plass best mulig.

 

Med en lagerautomat fra Kardex Remstar reduserer du ditt lagerareal for reservedeler og lagerførte varer med 70-90 procent. Det betyr, at du i stedet kan bruke plassen til en ekstra servicestasjon i serviceavdelingen eller større ustillingshall.

 

Investeringen i en Kardex Remstar lagerautomat gjorde for eksempel, at en av våre kunder skapte plass til en ekstra servicestasjon. Å med det var investeringen tilbakebetalt meget hurtig.

 

Enkel betjening i det daglige

En lagerautomat fra Kardex Remstar er skreddersydd til hver enkelte kunde. Vi tilpasser både hyllehøyde og hyllebredde til de aktuelle varene , som betyr, at det kan lagerføres mange forskjellige typer reservedeler eller lagerartikler i samme automat. Høyden på automatene tilpasses alltid bygningen eller lokalet for å utnytte plassen best mulig.

Lagerautomatenes høyde og brukervennlighet sikrer, at de er enkle å betjene i det daglige av både mekanikere og lagersjefen.


Fordeler med Kardex Remstar lagerautomat

  • Øk din lagereffektivitet med en faktor på 2-4
  • Spar 70-90 % på plass i forhold til lagerreoler
  • Moderne lagerstyringssoftware med mange unike funksjoner for økt plukkeffektivitet, lagerutnyttelse og fleksible prosesser
  • Enkel systemopplæring av vikarer og ny ansatte
  • Enkelt og lett betjening av artikkelstyringssystem kan kjøpes i tilegg som en opsjon

 

Referanser

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør av lagerautomater leveret mer enn 1.000 installasjoner i Norge og 140.000 installationer på verdensplan. Vi har mange års erfaring med levering av lagerautomater til bilforhandlere og bilgrossister i alle størrelser.

 

”Vi har redusert våres gulvareal fra 2.200 m2 til 162 m2. Vi har dermed fått plass til å markedsføre flere reservedeler. Vi har samtidig fordoblet vår effektivitet og fått mer fornøyde ansatte” (Jan Petersen, K.W. Bruuns reservedelslager i Hedehusene)

 

 

 
OK