E-handel

Lagerautomater – din snarvei til økt lagereffektivitet

Automatiser deg til økt effektivitet og mer lagerplass med full- eller semiautomatiske lagerautomater fra Kardex Remstar.

 

Uansett om du selger batterier, sykkelhjelmer eller kosmetikprodukter, kan lagerautomater øke din nettbutikks konkurranseevne. Kardex Remstar er Norges ledende leverandør av lagerautomater til ethvert behov. Vi leverer lagerautomater med tilhørende software, som er skreddersydd til nettbutikkers behov.

 

Ved å skifte ut dine lagerreoler med en full- eller semiautomatisk lagerautomat fra Kardex Remstar kan du øke din nettbutikks konkurranseevne ved å sende varene hurtigere ut til kunden, øke effektiviteten på lageret og samtidig utnytte lagerplassen bedre. Med en lagerautomat er det varen som kommer til plukkeren, ikke omvendt, og du sparer typisk 70-90 prosent av lagerareal.

 

Utvid fortløpende

Med lagerautomater fra Kardex Remstar er det lett å oppskalere din lagerkapasitet i takt med din nettbutikks vekst. Du kan starte med en automat og utvide installasjonen med flere enheter, hvis det er behov for det. For flere av våre kunder har det betydd, at de ikke har behøvd å flytte til nye lokaler eller bygge på de eksisterende lokalene.

 

Fordeler med Kardex Remstar lagerautomat

  • Øk din lagereffektivitet med en faktor på 2-4
  • Spar 70-90 % av lagerplassen i forhold til lagerreoler
  • Nettbutikk tilpasset WMS software (Warehouse Management System)
  • Integrasjon med din bedrifts eksisterende host-system. Kardex Remstars automater er kompatible med bl.a. Axapta, Magento, Navision, SAP, Consafe mf.
  • Enkel opplæring av vikarer og nyansatte

 

Referanser

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør av lagerautomater levert mer enn 1.000 installasjoner i Norge og 140.000 installasjoner på verdensbasis. Et av våres kjappest voksende markedssegmenter er lagerautomater til netthandel og lignende typer virksomheter, som benytter nettbutikker til salg og distrubisjon.

 

Et eksempel på en netthandels kunde er nicehair.dk. Ved å benytte Kardex Megamat RS Lagerautomater og Kardex software med integrasjon til Magento Webshop lykkedes nicehair.dk å oppnå en omkostningsbesparelse på 43 %, på artikelhåndtering. Samtidig har man spart 60 % lagerplass i forhold til tradisjonelle lagerreoler.

Eksempler på host-interfaces

SAP, Navision,AX, M3, Jeeves, Monitor, Astro, Nyce, IFS, JD Edwards, ASAP, GDS, iScala, Visma, Apport, Oracle, Garp, IBS, Magento, Pyramid, Infoeasy, Ipac, Kobra

 

 

Vil du vite mer?

Vi er glade for å hjelpe deg med å effektivisere ditt lager! Kontakt oss for mer informasjon om våre skreddersydde e-handelsløsninger.

 

>>Kontakt oss

Referanser i e-handel

Høy plukksikkerhet og kort leveringstider på Lesley Cosmetics

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/QfdgPYOwruA?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

60% raskere ordreplukk og full skalerbarhet hos Med24  

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/_nKuYIADsPw" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

Nicehair.dk sparer 60% gulvplass takket være lagerautomater

<iframe width="210" height="118" src="https://www.youtube.com/embed/7Oddxy96b4o?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
OK