Produksjonslager og reservedelslager

Utnytt produksjonplassen optimalt

Øk plukksikkerheten og effektiviteten med en lagerautomat fra Kardex Remstar, som opptar opp til 1/10 mindre plass enn tradisjonelle lagerreoler.

 

Hvorfor bruke dyrebar gulvplass på lagerreoler, hvis du i stedet kan bruke gulvplassen på produksjon?

Med en lagerautomat fra Kardex Remstar får du full- og semiautomatiske lagerautomater, som bruker 70-90 prosent mindre enn tradisjonelle lagerreoler. Å kan skreddersys etter ditt lager.

 

Uansett størrelsen på ditt produksjons- eller reservedelslager og uansett lagertype kan Kardex Remstar tilby skreddersydde løsninger, som reduserer gulvarealet til oppbevaringsplass med opp til 1/10, samtidig øker plukksikkerheten og høyner effektiviteten.

 

Utnytt plassen optimalt

En lagerautomat fra Kardex Remstar gjør det eksempelvis mulig å bygge et reservedelslager midt ute i produksjonen ved siden av produksjons cellene, Noe som minimerer transporttiden for hvert enkelte plukk. Du kan slippe å bygge et eksternt lager, fordi du kan utnytte den eksisterende plassen bedre.

 

Samtidig er automatene lette å betjene og gir forbedret ergonomi for medarbeiderne, fordi varene kommer til dem, ikke omvendt.

 

Våre lagerautomater kan dessuten integreres med AGV’er og industrirobotter for en enda høyere grad av automasjon.

 

Fordeler ved en Kardex Remstar lagerautomat

  • Øk din lagereffektivitet med en faktor på 2-4
  • Spar 70-90 % på plass i forhold til lagerreoler
  • Moderne lagerstyringssoftware med mange unike funksjoner for økt plukkeffektivitet, lagerutnyttelse og fleksible prosesser
  • Enkel systemopplæring av vikarer og ny ansatte
  • Robot-kompatibel software
  • LOT nummer styring og Serienummer styring
  • Enkel integrasjon med din bedrifts eksisterende host-system. Kardex Remstars automater er kompatible med bl.a. Axapta, Navision, SAP, Consafe mf.

 

Referanser

Kardex Remstar har som markedsledende leverandør av lagerautomater leveret mer enn 1.000 installasjoner i Norge og 140.000 installationer på verdensplan. Blant annet til en rekke bedrifter innen industri.

Carsten Gram, Alfa Laval

”Vårt lager rommer kun 10 % av tidligere beholdning, og samtidig kan en oppratør plukke 200-250 linjer i timen. Vi har hatt meget lav ”cost of ownership” og kun hatt to driftsstopp på de fem år, vi har benyttet lagerautomatene”

 
OK