Bestemmelser til datavern

Kardex AG tar datavern på alvor, og transparens er viktig for oss. Derfor vil vi gjerne i det følgende forklare for deg hvilken informasjon vi registrerer ved besøk på vår hjemmeside og hvordan vi bruker denne informasjonen.

Når du besøker vår hjemmeside, registrerer vår webserver temporært domenenavnet eller IP-adressen fra datamaskinen som søker tilgang samt tilgangsdatoen, filforespørselen fra kunden (filnavn og URL), http-svarkoden og nettstedet som du besøker oss fra samt omfanget av dataene som overføres i den aktuelle økten; dette gjøres for å ivareta systemsikkerheten. Delvis lagrer vi informasjoner i form av såkalte «Cookies» på datamaskinen din, slik at vi kan optimere vårt nettsted etter dine preferanser. Videre personrelaterte data som navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse registrerer vi ikke, med mindre du gir oss disse dataene frivillig, f.eks. ved bestilling av vårt newsletter.

Prinsipielt bruker vi dine personrelaterte data kun til teknisk support og forbedring av vårt nettsted og til å oppfylle dine ønsker og krav. En bearbeiding og bruk av dine data i rådgivningsøyemed, til reklame og markedsforskning følger kun så fremt du har gitt ditt uttrykkelige samtykke til dette.

Kontakt

Kardex Norge AS

Roseveien 1
2007 Kjeller
  +47 63947300

 

Kontaktdata til våre selgere:
Richard Flydal
Salgskonsulent
richard.flydal(at)kardex.com
  926 08 413

Jim Erik Karstensen

Salgskonsulent

jimerik.karstensen(at)kardex.com

  92 25 87 62