Kardex Logicontrol - Optimal brukervennlighet

Kardex Remstar presenterer en ny generasjon maskinkontrollere for lagerautomaterPå LogiMAT 2013 i Stuttgart lanserer Kardex Remstar sin nye maskinkontroller for både heisautomater og paternosterverk. Kontrolleren lanseres under navnet Logicontrol, og er en intelligent automatkontroller  for mindre lager og "standalone" løsninger. Her er mange forskjellige maskin og software funksjoner samlet i ett kontrollpanel med "touchscreen". Kontrolleren leveres i to versjoner.

 

"Målet vårt var å utvikle en enkel og effektiv kontroller som er lett å bruke og med best mulig ergonomi", forteller Richard Flydal, Salgskonsulent i Kardex Norge. Resultatet er et nytt innovativt kontrollsenter som gjør bruk av penn og papir helt unødvendig også for de enkleste løsninger, hvor maskinene ikke er koblet mot noen lagerstyrings software. Dette er mer enn en  pålitelig maskinkontroller. Her får du også ett enkelt og effektivt system for kontinuerlig kontroll av lagerbeholdningen. Dermed kan du enkelt holde styr på lageret uten å investere i PC og lagerstyringssoftware.

En enkelt kontroller kan styre inntil tre lagerautomater, 1000 forskjellige artikler og 8000 lokasjoner i syv forskjellige størrelser. Brukervennlighetene er sikret gjennom at man også kan bruke ett intuitivt "touchscreen" panel, i tillegg til et numerisk tastatur. Ved bare ett par klikk, selv med hansker på, finner operatøren rask fram til rett artikkel.

 
OK