LogiMAT 2012-IT-baserte logistikk løsninger:

Nå er det mulig å styre våre lagerautomater direkte fra SAP. Kardex Drive IT-systemet presenteres av Kardex-Remstar på LogiMAT 2012. Med lagerautomatene fullt integrert i SAP er det slutt på begrensinger som følge av grensesnitt som f.eks. problemer med synkroniseringer, duplikater etc. På messen, plass 651 i hall 1, vil vi demonstrere plukkeffektivitet og vise fordelene med våre konsepter for mest mulig effektivt plukk.Kardex Drive er utviklet i ABAP, SAP sitt eget programmeringsspråk, og er en egen modul i SAP WM lagerstyringsprogram. Systemet styrer alle inngående og utgående transaksjoner fra våre lagerautomater, det være seg heisautomater, paternostre eller horisontal karuseller. Muligheter for å generere lagertelling og plukkdokumenter direkte fra SAP er bygget inn i systemet.  Dermed blir det unødvendig med opplæring i å bruke Kardex Drive. ”Med vårt nye system, forblir alle lager og administrative data i SAP, forklarer Hallvard Bergsodden, ansvarlig for Kardex-Remastar sitt Software salg i Norden. ” Kardex Drive kan fullt ut integreres i alle kundens prosesser uten behov for ekstra mellomliggende software.” 

Demonstrasjon plukkeffektivitet 2012

På messen vil vi demonstrere mange innovative nyheter for mer effektivt plukk. Plukkvogner påmontert lesebrett er en av nyhetene. Denne løsningen muliggjør mange effektiviseringstiltak i plukkeprosessen. Det nettleserbaserte Power-Pick Global lagerstyringssystem og dets brukervennlige grafiske brukergrensesnitt hjelper lagerpersonalet å bevege seg raskt og enkelt gjennom lageret. ”Hands-free” plukking og innlagring samt brukervennlig brukergrensesnitt,  er andre fordeler med vår nye teknologi.

Kardex Remstar vil også demonstrere potensialet som ligger I å kombinere stemmestyrt plukk med lagerautomater. ”Pick-by-voice” forenkler samspillet mellom plukker og system og muliggjør samtidig plukking og innlagring på forskjellige lagerenheter på lageret. Dette gir spesielt stor effekt på lagre med stor gjennomløpshastighet og mye plukk”, fortsetter Bergsodden

I dialog

Et annet høydepunkt på denne messen er lanseringen av Kardex Kolli plukkesystem. Manfred Schleicher, salgsdirektør for regionen Tyskland, Sveits, Østerrike og Ungarn vil presentere vårt nye kosteffektive konsept for automatisk avpalletisering, lagring og sammenstilling. En meget interessant løsning for blant annet distribusjonssenter.  Hans presentasjon blir holdt onsdag 14. mars 2012 kl 12:15 – 12:45 i Forum 1.

I hall en, plass 651, vil du finne produkter og løsninger fra alle divisjoner i Kardex. Kardex-Remstar, Kardex-Stow og Kardex-Mlog er blant de fremste aktører innen lagerautomater, pallereoler, småvarereoler, pallekraner, miniload og annen teknologi innen materialhåndtering. Sammen fremstår divisjonene som en ”one-stop-shop-supplier” for internlogistikk løsninger. Mer informasjon får du på vår stand på LogiMAT 2012 eller på vår hjemmeside: www.kardex-remstar.com

INFOBOKS

Ole Sverre Spigseth, administrerende direktør for Kardex-Remstar Norden, om LogiMAT 2012:

Editors: Hva er fokuset til Kardex-Remstar på LogiMAT 2012?

Ole Sverre Spigseth: Et av høydepunktene på denne messen er vår lansering av Kardex Kolli pakke og plukkesystem. Systemet er spesielt designet for produsenter og distributører innen dagligvare (non-food, drikkevarer og meieriprodukter etc.). Systemet muliggjør helautomatisk avpalletisering, innlagring i Megamat RS 350 paternostre og helautomatisk plukking, interntransport og palletisering. Rett og slett en helautomatisk løsning fra innlagring og til utlevering. Alt innrettet etter en etterspørselsdrevet lagerstrategi som optimerer alle prosesser, som f.eks. transportavstand innen lagersystemet, og sikrer best mulig effektivitet. Vårt nye system sikrer optimal ”total-cost of ownership” og er spesielt egnet for høyfrekvente varer.

Editors: Hva forventer dere av LogiMAT 2012?

Ole Sverre Spigseth: LogiMAT har I løpet av de siste årene utviklet seg til den aller viktigste messen for internlogistikk I Europa. Denne er spesielt viktig for de tyskspråklige landene, men vi møter stadig flere nordiske kunder her også.  For oss er denne messen en viktig plattform for å presentere våre nyheter, holde kontakten med våre kunder og ikke minst treffe nye kunder. Et annet viktig fokus for oss er å dele vår bransjekunnskap og erfaring.

Om Kardex

Kardex gruppen er en “one-stop shop supplier” for automatiserte ofg statiske systemer for lager og materialflyt. Kardex gruppen består av tre divisjoner, Kardex Remstar, Kardex Stow, Kardex Mlog. Kardex Remstar utvikler, produserer og selger lagerautomater. Kardex Stow produserer statiske reoler og Kardex Mlog produserer integrerte materialflyt- og pallehåndteringssystemer. Virksomhetene i Kardex gruppen har produksjon og salgsselskaper i Europa, USA og Asia. Kardex er representert i mer enn 30 land og har mer enn 2.200 ansatte. Kardex AG har notert på børsen i Zürich siden 1987. For mer informasjon se: www.kardex-remstar.com

Kontaktperson
Ole Sverre Spigseth, Adm Dir. Kardex Nordic - telefon: +47  90 19 00 50

E-Mail:mailto:ole.spigseth(at)kardex.com • Internet: www.kardex-remstar.no

Laste ned brosjyre


 
OK