Westerdals sparer plass med en Kardex lagerautomat integrert i sitt nye bygg!

Westerdals flyttet 22. august fra Fredensborgveien og til sitt nye bygg på Vulkan-området ved Akerselva. Tomta er plassert mellom elva, Maridalsveien og en park. Allerede på tegnebrettet så man at lagerplass var en utfordring.Spesielt med tanke på verdifullt materiell til TV og filmproduksjon. Byggherren hadde erfaring med lagerautomaterNews Detail og tok kontakt med Kardex.  Løsningen ble å integrere en lagerautomate fra Kardex i bygget. Automaten har to portåpninger. En i mediateket for studenter, og en i etasjen over i kontorlandskapet til de ansatte. Lagerautomaten kjøres manuelt, men er ustyrt med individuell tilgangskontroll. Du må logge deg inn med personlig passord for å kjøre maskinen, og hver bruker har kun tilgang til de hyller og det materiell han er autorisert for.

Lagerautomatenhttp://www.kardex-remstar.no/no/automatisert-materialbehandling-dokumentstyring.html har muliggjort ett utrolig lagringsvolum på minimalt areal. Og har forenklet prosessen med tilgangskontroll betydelig. Om Westerdals er fornøyd med investeringen? I dag angrer de på at de ikke bygde inn automaten over flere etasjer!

Westerdals reklameskole ble startet i 1965. I 2001 ble Westerdals School of Communication (WSoC) etablert etter sammenslåingen av tre selvstendige skoler med ulik bakgrunn og profil: Westerdals Reklameskole, Skolen for Grafisk Design og Sverre Wolff-reklame og dekorasjonsskole. Dette markerte et nytt fokus på kreativ og strategisk kommunikasjon i et internasjonalt perspektiv. I dag tilbyr skolen seks studier innen kreative kommunikasjonsfag: Art Direction, Eksponeringsdesign, Film og tv, Grafisk design, Experience & Event design og Tekst og skribent, fordelt på Institutt for fortellingsmedier (IFM) og Institutt for kommunikasjonsdesign (IKD).

Les mer om Westerdals her: www.westerdals.no

Laste ned brosjyre


 
OK