Maskinbygging

Vær sterk og hold deg sterk. Helt enkelt.

Alt er i beste orden: Med Kardex øker du ikke bare din yteevne og sparer inn på lagerarealet, men du skaffer deg også bevegelsesfrihet for fremtiden.

Kostnadsreduksjoner og effektivitets økning er svært aktuelle tema. Den internasjonale konkurransen når det gjelder teknologi blir stadig skarpere, konkurransepresset på verdensmarkedet øker. Derfor er virksomheter  av middels størrelse ofte tvunget til å flytte arbeidsplasser til «billigere» land. Denne tendensen kan motvirkes om du er i stand til ikke bare å senke kostnadene, men samtidig kan forbedre service og kvalitet.


Nøkkelen ligger i logistikken

Mer ytelse, enda bedre service, høyeste kvalitet – og det til lavere kostnader? En utfordring som kun kan møtes med høyere effektivitet. Her er det verdt å kaste et blikk på de interne logistikkprosessene. Innen maskinbygging er rundt fire prosent av kostnadene logistikkrelevante, ifølge Den tyske ingeniørforeningen (VDI) sitt foretak Fördertechnik, Materialfluss, Logistik. Nøyaktig her er det ekspertene fra Kardex tar grep: Vi kontrollerer driftsprosesser, produksjons- og lagerstrategier samt organisasjonsformer og hjelper deg til å optimere hele arbeidsflyten. Fra dine leverandører og helt til den enkelte arbeidsplassen i fabrikken din.


Bevegelsesfrihet for din suksess

Lagring, bufring, fremskaffelse av materialer, deler, former og produksjonsverktøy: Gjennom den perfekte interaksjonen mellom alle interne og innkommende logistikkprosesser utnytter du med Kardex viktig rasjonaliseringspotensial. Et maksimum av tilgjengelighet ved lavest mulige lager- og transportkostnader er den viktigste grunnsetningen for oss: Vi utarbeider komplette systemløsninger for deg, som også kan innlemmes i komplekse prosesser. Fordelene for deg: Du sparer ikke bare areal innen lager og produksjon, men du øker også prosessikkerheten og oversikten. På denne måten skaffer vi deg albuerom, slik at du også i fremtiden kan konsentrere deg om det som gjøre deg suksessrik: Utviklingen av finslipte tekniske konsepter for dine kunder.

 
OK