Metallindustri

Løsninger for foretak av middels størrelse. Kundetilpasset og intelligent.

Et maksimum av leveringsevne, mindre stillstand, mindre lagerbeholdninger: Vi viser deg hvordan du kan bruke dine ressurser på en mer effektiv måte og samtidig gjøre kundene dine enda mer tilfredse.

Fra  «tremanns støperiet» og frem til komponentleverandøren for bilbransjen med mer enn hundre medarbeidere: Metallindustrien  har så mange sider og dukker opp i så mange forskjellige former som ingen annen. Og allikevel: Stigende råstoffpriser, en høy konkurranseintensitet og et sterkt press på kostnadene er utfordringer som hele metallindustrien må forholde seg til. Sett på bakgrunn av denne utviklingen, vinner temaer som rasjonalisering og prosessoptimering stadig større betydning, og det spesielt for mindre og middels store foretak.


Raskere, bedre, enklere

Den som i dag ønsker å overleve på markedet må bruke sine evner og ressurser så økonomisk som mulig. Og nettopp her gir samarbeidet med Kardex deg de avgjørende fordelene: En høy grad av tilgjengelighet ved lavest mulige lager- og transportkostnader er den viktigste grunnsetningen for oss. Enten du vil spare plass, bufre, ønsker å styre produksjonen på en intelligent måte, oppbevare verktøy klart til umiddelbar bruk eller avhente ferdigdeler på en mer effektiv måte: Vi tilbyr deg løsninger som er spesielt utviklet for virksomheter av middels størrelse – nøyaktig tilpasset dine arbeidsprosesser, ønsker og idéer. Skreddersydd for deg. For intet foretak innen metallkonstruksjon er likt det andre. Fordelen for deg: Allerede ige investeringer fører til tydelige forbedringer for deg kortsiktige,.


Integrert og intelligent

Og hvis du ønsker å gå et skritt videre, tilbyr vi deg one-stop-shop komplette løsninger og rådgivning: Gjennom en intelligent finjustering og integrering av dine logistikk- og produksjonsstrukturer, hjelper vi deg til å forkorte din tid brukt  på plukking, forsyning, og uttransport, styrker din posisjon innen leveringsnettverket og hjelper deg til å kunne reagere effektivt  på de kravene markedet stiller.

 
OK