Næringsmiddelindustrien

Tjen penger – også på lovpålaget krav. Vi viser deg hvordan.

Med dynamiske lagersystemer fra Kardex er det såre enkelt å  oppfylle alle lovmessige krav og samtidig optimalt utnytte det potensialet som finnes.Essenser og krydder, varepartiprøver, soppkulturer eller emballasjematerialer: De dynamiske lagersystemene fra Kardex har løsninger for alt dette. Uansett om det behøves temperaturkontroll, rentrombetingelser eller tørr atmosfære – vi har allerede utviklet den riktige løsningen for deg. Og det beste av alt: Alle disse kravene kan man oppfylle inne i produksjons-området. Slik kan man akselerere produksjonsprosessene merkbart.

Sikkerhet i viktige spørsmål – og fordeler for deg

Hvem, hva, når, hvordan? I næringsmiddelindustrien er man lovpålaget å kunne svare med sikkerhet på disse spørsmålene og ha full sporbarhet fra produksjonsstart og til forbruksdato. . Lovpålagte krav må du selvfølgelig ganske enkelt følge. Men du kan også utnytte disse som konkurransefordel.  Full sporbarhet  av varer tilbyr deg flere muligheter enn når som helst å kunne lokalisere produkter, sperre dem eller kalle dem tilbake. Snakk med logistikkekspertene fra Kardex – vi viser deg hvordan du med hjelp av Tracking & Tracing for eksempel kan få sanntidsinformasjonen om beholdninger og varebevegelser, redusere dine varebeholdninger og med et minimum av arbeid kan lage presise rapporter. Og en hel del mer.


RFID, CPFR? Null problem!

Til syvende og sist dreier alt seg om én eneste ting: Å stille det riktige produktet til disposisjon til riktig tid og på riktig sted. I nøyaktig den mengden som kreves. Også her får du støtte av Kardex. For eksempel når det handler om utnytte ny teknologi for å endre lineære leveringskjeder til effektive, fleksible og behovsorienterte logistikknettverk. Eller kanskje du ønsker å øke prognosenøyaktigheten og dermed tilgjengeligheten ved point of sale. Fremtiden kan man best forutsi idet man skaper den selv.


 

Programvareanvendelse med system og intelligens

Hva nytter det med den beste maskinvaren uten en effektiv programvare med en intelligent integrasjon? Gjennom en systematisk integrering av relevante interne prosessener, bidrar vi til forutsetningen for mer effektivitet, oversikt og fleksibilitet. Dermed også grunnlaget for din suksess på lang sikt.

 
OK