Optisk industri

Svar. Ytterste presisjon og temmelig gløgg.

Vekst, konkurransedyktighet og innovasjonskraft: Den optiske industrien slår alle rekorder. Effektive logistikkprosesser bidrar med sitt til dette.Optiske industri er drivkraft for prosessinnovasjoner som knapt nok noe annet område. Som nøkkelteknologier øver de innflytelse på utviklingen i mange  forskjellige bransjer. Eksempelvis yter de et avgjørende bidrag til forbedring av kvalitet, effektivitet, pålitelighet og hurtighet. Dette stiller ikke bare deg som tilbyder foran stadig nye utfordringer, men åpner også  ytterligere fremtidsmuligheter  for deg. Nøyaktig her er det internlogistikkspesialistene fra Kardex tar grep: Vi hjelper deg til å utforme prosesser enda mer fleksibelt, høyaktig og slagkraftig. Her er det  ikke minst  time-to-market situasjonen som er avgjørende for om en nyutvikling er suksessfull på markedet eller ikke.

Rask tilgang også til følsomme  komponenter

Stadig mindre, stadig mer effektive og samtidig stadig mer ømfintlige: For Kardex har lagring av svært følsomme deler vært hverdagskost i flere årtier. Enten det dreier seg om lagring i  tørr atmosfære, kontrollerte temperaturer, rentromceller eller en kombinasjon av disse. Med løsninger fra Kardex kan du få slike forhold mitt i produksjonslokalet. For deg er dette en enorm fordel, for på denne måten får man vesentlig hurtigere  tilgang til delene, og bearbeidingstidene på maskinene  overholdes alltid. Dermed  kan du i ro og mak konsentrere deg om det som gjør deg suksessrik: Tilby dine kunder høyeste tilgjengelighet og et maksimalt servicenivå. Kort og godt: Som erfaren partner for effektiv internlogistikk tilbyr vi deg muligheter som støtter deg optimalt på din vei fra systemtilbyder til løsningstilbyder. Skreddersydd, med ytterste presisjon og allikevel absolutt fleksibel.


Sikkerhet hele veien

Hvem, hva, når, hvordan? Det finnes situasjoner der svaret på akkurat disse spørsmålene kan være svært viktige for deg. Med Kardex har du full sporbarhet, gjennom nøyaktig registrering, dokumentasjon og kontroll på rekkefølge  av alle relevante prosesser og systemer.  Og dermed vet du med sikkerheten at du har gjort alt riktig.


Programvare intelligens satt i system

Hva nytter det med den beste maskinvaren uten en effektiv programvare med en intelligent integrasjon? Gjennom software som støtter de beste interne prosessene, skaffer vi forutsetningen for mer effektivitet, oversikt og fleksibilitet. Og dermed for din suksess på lang sikt.

 
OK