Shuttle XP

Vertikal heisautomat for rask plukking

Shuttle XP er lagerautomat av typen vertikal heisautomat. Den har en modulær konstruksjon og fungerer etter prinsippet «vare til person». På minimal grunnflate utnyttes lagerets høyde maksimalt. Enhver Shuttle XP kan brukes som en enkeltstående automat, eller ved behov settes sammen og kombineres i ett effektivt system. Shuttle XP er en lagerautomat med så å si uendelig fleksibilitet. Den kan bygges helt opp til en høyde på 30 meter og en lastekapasitet på 60 tonn.

Fordeler:

 

Raskere plukking

Shuttle XP fungerer etter prinsippet ”vare til person”. Den ønskede hyllen plasseres i optimal plukkhøyde. Shuttle sorterer varene i optimerte sekvenser for å minimere maskinenes hentetid og firedobler dermed plukkhastigheten.

Bedre plass

Med Shuttle XP kan du lagre store godsmengder på en liten grunnflate. Sammenlignet med konvensjonelle lagermetoder får man plass til like mye gods på mindre enn 20 % av plassen.

Spar tid

På få sekunder er varen hos operatøren – uavhengig av lokasjonen inne i automaten.

Sikkerhet for operatøren

HMS-reglene tilsier at automatiserte arbeidsprosesser er å foretrekke fremfor manuelle, både mht sikkerhet og helse. Bruken av Shuttle XP reduserer manuelle, fysisk anstrengende arbeidsprosesser med mer en 80 %.

Sikkerhet for godset

Shuttle XP beskytter varene mot støv og tilgang fra uvedkommende. Den er utstyrt med dører som kan låses og tilgangen kan styres med PIN koder. Produktet er også utstyrt med funksjoner for brannvern, som f.eks. en temperaturkontroll.

Laste ned brosjyre

Fyll ut kontaktinformasjon under for å laste ned materialet

 

For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy.

OK