Horisontal karussell

Effektiv løsning for lagring og plukking

Horisontal karussell spar tid gjennom rask, direkte og pålitelig tilgang til varene.

Kardex Remstar Horisontal Karusell benyttes der hvor rask, pålitelig og kost effektiv lagring og plukking er kritisk. Enten det er for produksjon eller distribusjon, for applikasjoner hvor kravet er høy gjennomløpshastighet for „medium/slow movers“.

 

 

Effektivt plukk- og lagersystem

Rask respons, høy gjennomløpshastighet og korte leveringsfrister – dette er noen få kriterier som kreves av et moderne distribusjonssenter og effektiv logistikk. Det er her en automatisert horisontal karusell fra Kardex Remstar kommer til sin rett: Horisontal karusellen kan tilpasses til alle typer behov og oppgaver, muliggjør effektiv ordrehåndtering.

 

Ved å benytte Kardex Remstar lagerstyrings software, har du kontroll på at alt flyter slik det skal. Resultatet: effektive prosesser, økt kontroll og fleksibilitet også i hektiske perioder.

„Gods til person“ prinsippet

Uansett hva du lagrer – et pålitelig og effektivt plukk- og lagringssystem reduserer personal- og lagerkostnader. Som alle andre lagersystemer fra Kardex Remstar opererer horisontal karusell systemet ved „gods til person“ prinsippet, som sikrer økt effektivitet, optimal utnyttelse av lagerplass og reduksjon av plukkfeil. Ved å benytte „batch“ plukking økes effektiviteten enda mer.

 

En annen fordel er at alle maskiner som tilhører en stasjon kjøres simultant. Dette garanterer en permanent tilgang til varer, og ventetider for operatørene reduseres til et minimum.

Presis og allsidig håndtering

Smartpick 6000 er den perfekte løsningen for profesjonell lagring og høy hastighetsplukking. For effektivt

plukk – spesielt designet for elektronikk bransjen, anbefaler vi Smartpick 5200.

Laste ned brosjyre
Video: Referanser
 
OK