Paternoster - Kardex Remstar Megamat RS

Det beste ifra to verdener. Sammensmelting av fremgang og tradisjon innen lagerteknologi

Megamat RS er en automatisert vertikal karusell eller bedre kjent som paternoster . Den er basert på  “gods til person” prinsippet for småvarer – spesielt egnet for varer man plukker ofte.

Prinsippet

Basert på paternosterkonseptet, er Megamat RS en automatisert vertikal karusell som gir rask og presis tilgang til lagrede varer. Megamat RS er spesielt egnet for småvarer som har høy plukk frekvens.Den presenterer ønsket hylle ved portåpningen og den velger alltid kortest mulig vei. Designet til Megamat RS er utviklet slik at den tilbyr maksimum lagringsplass på minimalt fotavtrykk/areal. Dette effektiviserer prosessen ved plukk og øker produktiviteten betraktelig.
 
Megamat RS kan enkelt bli  installert som en frittstående vertikal karusell eller integrert inn i en bygning over flere etasjer, opp til 10 m og med flere portåpninger. Hver Megamat RS kan brukes som en frittstående løsning eller kobles opp til et nettverk, dermed sikres suveren effektivitet, fleksibilitet og individualitet.
 
Kardex Remstar Megamat RS er en sikker investering for fremtiden.Energi besparende teknologi

Takket være perfekt samspill mellom den elektriske motoren og presist kalibrert frekvensomformer, bruker Megamat RS nå inntil 40% mindre energi enn tidligere modeller, dermed blir livssykluskostnadene vesentlig kuttet (TCO).

 

 

 

 

 

Megamat RS 180

 

Megamat RS 180

Effektiv lagring og rask fremhenting av lettere varer

Megamat RS 180 er best egnet for en organistert lagring og plukking av småvarereller tekstiler i bokser – for eksempler i hotell, medisinsksektorer, bilverksteder,  mekaniske verksteder eller  elektronikkindustrien.

 

Megamat RS 350

 

Megamat RS 350

Ideell for nyttelast med middels vekt

Megamat RS 350 er den perfekte løsningen for lagring og plukking av komponenter, verktøy og reservedeler. Blant det brede spekteret av mulige applikasjoner, kan hver hovedhylle bli lastet med vekt opp til 350 kg.

 

Megamat RS 650

 

Megamat RS 650

For tyngre varer, opp til 650 kg kan lagres på hver hovedhylle

Megamat RS 650 kan benyttes i en rekke forskjellige løsninger. Den kan benyttes i flere stadier av produksjon, som for eksempel som et midlertidig buffer lager for halvfabrikat.

Control system

Innovasjon til fingertuppen 

Den maskin baserte kontrolleren   forbedrer ergonomien og brukervennligheten til Kardex Remstars lagerautomater.
→ Les mer om Kontroller enheten

Software

Økt produktivitet!

Forbedrer og optimaliserer lageret. Optimalisering av plukkprosessene, reduserer kostnadene og øker produktiviteten betraktelig. Power Pick Global lagerstyringssystem øker effektiviteten til ditt lager: En sikker investering, nå og for fremtiden.
→ Les mer om vår Software løsning

Megamat RS Safety

Best mulig beskyttelse for operatøren, maskinen og varene

Takket være det standariserte beskyttelsesutstyret i og rundt portåpningen, slik som lysgardinen, er operatøren optimalt beskyttet mot ulykker ved arbeidsplassen. Lagrede varer kan sikres mot uautorisert adgang og tyveri ved hjelp av låsbar skyvedører.
→ Les mer om sikkerhet

Laste ned brosjyre
Fordelene, kort fortalt:
  • Høy syklus fart – rask tilgang til alle varene
  • Økt lagringsplass takket være svært komprimert lagring
  • Maksimum utnyttelse av plass på et minimalt areal
  • Kan holde tritt med nye innovative og fremtidsretted utvikling takket være modulær konstruksjons
  • Omfattende sikkerhet og ergonomisk design
  • Logicontrol styringssystem
  • Mindre feilplukk
  • Energibesparende teknologi
 
OK