Vertical Buffer Module - LR35

Optimaliser din internlogistikk

Fra komprimert lagring av reservedeler og verktøy til høyhastighets plukking av smådeler, den nye lagerautomat familien Vertikal buffer modul setter standarden for hastighet, presisjon og energieffektivitet. 

up to 500 order lines per picking station

Effektiv plukking av smådeler
Høy plukkeffektivitet basert på kassepresentasjoner og antall ordrelinjer. Gjør Kardex Remstar LR 35 ideell for kjapt plukk av små varer. En stasjon kan bestå av en eller flere enheter. Med sin energieffektive design og muligheten til å enkelt integrere med eksisterende systemer og bygninger er det en veldig økonomisk lønnsom lagerløsning.

Rask og nøyaktig vertikal transport av kasser, inkludert buffer funksjon

Kardex Remstar LT 35 er perfekt for høy hastighets transport og som buffer for komponenter og montasje kit i produksjonslinjer, eller for mellomlager av smådeler til produksjon. Takket være automatens høye kasse presentasjons hastighet håndteres tidskritiske lagerordre på en smidig måte, og den kan lett integreres med rullebaner og andre materialhåndteringssystemer.

Kardex Remstar Vertical Buffer Modul

 

Maskin kontroller

 

Excellent handling and performance

Perfekt presisjon og ytelse  

Rask og presis drift er mulig takket være den høyoppløslige trykkfølsomme skjermen, i kombinasjon med en effektiv maskinvare og web basert software som sikrer optimal ytelse og høy fleksibilitet. Maskinkontrolleren inneholder ny og videreutviklede funksjoner.

 

Lagerstyringssystem

 

Software

Effektivt lagerstyringssystem

Power Pick Global lagerstyringssystem i kombinasjon med Kardex Remstar lagerautomater sparer ikke bare tid og optimaliserer ruter, den muliggjør også plukk av varer mye raskere og mer nøyaktig, som igjen forbedrer produktiviteten.

Vertical Buffer Module

Kardex Remstar har utviklet den nye Vertikale Buffer Modul produktfamilien for å møte fremtidige krav til internlogistikken.

De mest essensielle elementene er:

 • En eller flere plukk- eller håndteringsåpninger per maskin
 • Miniload kasser, brett eller andre typer lassbærere
 • Et hyllesystem med en kjøregang
 • Automatisk håndteringssystem
 • Lagerstyring og plukk system

   

  Laste ned brosjyre
  Kardex Remstar Vertical Buffer Family
   
  OK