Energieffektive lagringsløsninger

Når det gjelder energieffektivitet, mener vi det på Kardex Remstar!

Energy-efficient3. Intelligent overvåkning av maskinens ubalanse (Megamat RS)2. Automatisk kjedespenning (Megamat RS)1. Energieffektiv teknologi i form av høyytelsesmotorer (Megamat RS)4. Automatisk belysning (Shuttle XP)5. Optimal kjøringskombinasjon5. Optimal kjøringskombinasjon6. Maksimal vektreduksjon6. Maksimal vektreduksjon7. Automatisk ventemodus, 8. Optimalisert hylletransport, 9. Intelligente lagrings- og ordrepluksstrategier7. Automatisk ventemodus, 8. Optimalisert hylletransport, 9. Intelligente lagrings- og ordrepluksstrategier
Pek på et nummer for å lese beskrivelsen

1. Energieffektiv teknologi i form av høyytelsesmotorer (Megamat RS):

Opptil 40% mindre strømforbruk takket være kombinasjonen av elektrisk motor, høyt effektiv drivsystem og perfekt konfigurert frekvensomformere.

Våre motorer er vurdert i premium effektivitet klasse IE3 i samsvar med de nye IE standarder. Dette er for tiden den høyeste tilgjengelige effektivitetsklassen på markedet.

Kardex Remstars løsninger sikrer at du er velutstyrt for fremtiden, noe som resulterer i betydelig lavere livssykluskostnader.

2. Automatic chain tensioning (Megamat RS):

En eksentrisk tapp forhindrer kjedet i å løsne. Dette forbedrer påliteligheten, forhindrer tap av strøm, og kombinerer lang levetid med mindre vedlikehold og energiforbruk.

3. Intelligent overvåkning av maskinens ubalanse (Megamat RS):

Hvis ubalansen i lagerautomaten er for stor, blir motoren overbelastet og mer energi forbrukt. Jo mindre ubalanse, jo mindre belastning på motoren og mekanikken, noe som betyr at mindre energi forbrukes. Den kontinuerlige overvåkingsfunksjonen flagger for mulig ubalanse og hjelper deg med å fordele vekten bedre, som beskytter både motoren og mekanikken samtidig som energiforbruket reduseres.

4. Automatisk belysning (Shuttle XP):

Lyset lyser bare når lagerautomaten er i full bruk og en hylle venter på henting.

5. Optimal kjøringskombinasjon:

Seks kjørekombinasjoner er tilgjengelige, alle perfekt konfigurert til å håndtere et bredt spekter av hastigheter og vektklasser. Hastigheten optimaliseres automatisk avhengig av lasten som transporteres for best mulig energieffektivitet.

6. Maksimal vektreduksjon:

Mindre vekt betyr også mindre energiforbruk. Det er derfor vi bruker lette konstruksjonsmetoder når vi utvikler våre enheter for å redusere vekten og dermed også redusere mengden energi som trengs.

7. Automatisk ventemodus:

Enhetene bytter automatisk til standby-modus, og plasserer alle elektriske forbrukere til en slags sovende tilstand ved å kreve nesten ingen energi.


8. Optimalisert hylletransport:

Enhetene velger alltid den korteste ruten når du lagrer og henter varer. Dette reduserer unødvendige reiser og sparer tid og til slutt energi.


9. Intelligente lagrings- og ordrepluksstrategier:

Lagerstyringsløsningen Power Pick Global kombinerer flere bestillinger for å lage en batch. Dermed blir et produkt sendt til flere ordrer kun en gang, noe som reduserer leveringstider og sparer både tid og energi.

For oss betyr energieffektivitet:
  • Opptil 40% mindre energiforbruk
  • De fleste besparelser kan gjøres med standardmaskiner
  • Ingen ekstra vedlikeholdsarbeid
  • Ingen ekstra kostnader
 
OK