Kardex Remstar LR 35

Effektiv plukking av smådeler

Vertical Buffer Module - Kardex Remstar LR 35

 

Høy plukkeffektivitet basert på kassepresentasjoner og antall ordrelinjer. Kardex Remstars LR 35 optimaliserer plukk effektiviteten av små og lette deler, samtidig som den sørger for høy presisjon og er energieffektiv. En stasjon kan bestå av en eller flere enheter.

Høy plukkeffektivitet – sikkert og presist

Kardex Remstar LR 35 er en ekstremt effektiv løsning for lagring og plukking av småvarer. Dens høye plukkeffektivitet gjør LR35 til den rette løsningen for mange ulike områder. Systemet forbedrer produktiviteten og energiforbruket enten den benyttes i produksjonslinjen med et bredt produktspekter, som en buffer i sammenstillingen eller for plukking av varer i et distribusjonslager. I tillegg er spesielt verdifulle varer lagret sikrere på grunn av den naturlige kontrollerte tilgangen.


Energieffektivitet og integrasjon

Kardex Remstar LR35 bruker bare en tredjedel av energien av hva sammenlignbare systemer gjør. Bruk av siste teknologi og en innovative design gjør denne energieffektiviteten mulig, og komplekse energi gjenvinningssystemer er ikke nødvendig.


Den nye Vertikale buffer modulen kan fleksibelt bli integrert i eksisterende produksjon- og softwaresystemer, noe som gjør det enkelt å benytte løsningen sammen med eksisterende prosesser. Opp til fire ulike kassehøyder kan kombineres i en og samme Kardex Remstar LR35.


I tillegg til skannere og posisjonslys for sikrere og raskere plukk, kan LR35 også kombineres med eksisterende rullebane-, transport- og multi-shuttle systemer som for eksempel ARC fra Servus Intralogistics.


LR35 opereres via den ny designede touch skjermen, som visualiserer all nødvendig informasjon på en forståelig måte. Det er ikke behov for omfattende og tidkrevende operatør trening.

 

Ergonomi
Den Vertikale buffer modulen har ergonomiske plukkstasjoner for behagelig, enkelt,  sikkert og raskt plukk. Kassene er tiltet 20 grader i plukkåpningen, for å sikre at operatøren alltid har en ergonomisk optimal stilling.  Dette sikrer at varene enkelt kan bli plukket og innlagret.


Varene blir automatisk hentet til plukkåpningen i henhold til «gods-til-person» prinsippet, dette for å redusere tid og avstand operatørene trenger å forflytte seg.

 

Lavfrekvente varer

 

Vertical Buffer Module - Slow-moving parts management

Takket være den høye plukkhastigheten og den komprimerte lagringen, er LR35 en perfekt løsning for plukk av lavfrekvente varer.  Løsningen tillater å effektivt plukke mange ulike varer en etter en i små antall. Dette gjør LR35 lagerautomaten til en effektiv og plassbesparende løsning for bedrifter med et stort antall lavfrekvente varer på lager. Påfylling av varer kan gjøres simultant med plukk ved å integrere rullebanesystemer, som igjen kan øke effektiviteten.

 

Sammenstilling

 

Vertical Buffer Module - Set assembly/supplying assembly areas

Som en løsning for å effektivt å kunne forsyne montasjelinjer med deler, tilbyr Kardex Remstar LR35 raskt og presist plukk av deler til sammenstilling av «kit» i produksjonen. I tillegg, ved å benytte rullebanesystemer  kan LR35 fungere som en bufferløsning for permanent forsyning til produksjonslinjene når «Just In Time» leveranser til sammenstillingen er et krav.

Tekniske data

Kardex Remstar LR 35

Ytelse

Høy plukkeffektivitet basert på kassepresentasjoner og antall ordrelinjer

Max. total load 63 t
Kasser

Standard mini-load kompatible kasser 600 x 400 mm
(opp til 640 x 440 mm)

Maks belasting 35 kg / bin
Dimensjoner
Bredde1.920 til 10.470 mm
Dybde2.350 mm
Høyde

3.000 til 12.000 mm

for kassemål 600 x 400

Maskinhøyder100 mm steg

 

Fordeler med et blikk
 • Signifikant forbedret plukkeffektivitet
 • Feilfri ordreplukk
 • Fleksibilitet med tanke på dimensjoner, integrasjon og tilleggsfunksjoner
 • Ergonomisk
 • Energieffektiv
 • Færre operatører nødvendig
 • Plassbesparende i areal og volum
  Laste ned brosjyre
  Kardex Remstar Vertical Buffer Family
   
  OK