Kardex Remstar LT35

For rask vertikal transport av smådeler

Høyhastighets plukking og energieffektivitet med LR35 gjør det til en effektiv løsning for “just-in-time” buffer eller sammenstilling av smågods. Det ekstremt lille behovet for gulvareal gjør det til en god løsning for områder med lite plass tilgjengelig. 

Rask og nøyaktig

Rask tilgang til varene, høy hastighet og presentasjon av kasser og artikler hvor det er behov for dem. Kardex Remstar LT 35 er perfekt for høy hastighets transport og som buffer for komponenter og montasje kit i produksjonslinjer eller for mellomlager av smådeler til produksjon, inngående varer, plukk eller i kvalitetskontrollen.  Den flyttbare kranen med teleskopisk griper integrert i en Vertikal Buffer Modul sikrer rask og nøyaktig ytelse. Ved å bruke Kardex Remstar LT 35 vil man øke effektiviteten markant sammenlignet med tradisjonelle systemer. Så og si 100 prosent feilfritt plukk er garantert siden det gis tilgang til kun en kasse om gangen. 

 

Fleksibel og plassbesparende 

LT 35 sitt modulære og skalerbare konsept betyr at den kan tilpasses individuelle prosesser og eksisterende bygninger. Den krever et gulvareal på kun 2.3 m2, noe som muliggjør installasjon på et veldig lite areal.  Det er også mulig å sette opp flere maskiner ved siden av hverandre. Videre kan man utnytte takhøyden optimalt i eksisterende bygninger siden maskinens høyde kan defineres i steg av 100 mm. 

 

LR35 er ikke bare fleksibel på de ytre dimensjonene, men kasser og brett kan ha opptil fire ulike høyder og deles inn i lokasjoner. 

 

Enkel tilpasning av aksessåpninger i hele maskinens høyde, enkel integrasjon med rullebanesystemer, materialhåndteringssystem, WMS/MFC viser hvor fleksibel denne lagringsteknologien er. Kardex Remstar LT 35 kan enkelt bli tilpasset i etterkant hvis behovet endrer seg. 

 

Ergonomi og sikkerhet

Remstar LT 35 presenterer varer i ergonomiske aksessåpninger etter gods-til-person prinsippet.  Det er mulig å legge inn og plukke varene ovenfra, noe som er bedre for musklene og ryggen. 

 

de mange sikkerhets funksjonene sikrer at operatørene kan arbeide sikkert og trygt. Det lukkede lagringssystemer beskytter de lagrede produktene fra støv, skitt, skader og tyveri. 

Tekniske Data

Kardex Remstar LT35

Ytelse**avhengig av design og prosess
Hastighet opp til 3m/s
Akselerasjon opp til 3m/s2
Kasser

 

Standard mini-load system kompatible kasser
600 x 400 mm
(opp til 640 x 440 mm)
Belastning 35 kg / kasse
Maskin dimensjoner*
Bredde1,300 mm
Dybde1,750 mm
Høyde

3,000 til 12,000 mm

*Kasse dimensjon 600 x 400 mm
Høyde intervall100 mm steg

 

Fordelene
  • Rask og nøyaktig vertikal transport av kasser, inkludert buffer funksjon.
  • Høy kasse presentasjons hastighet
  • Enkel Integrasjon med rullebaner og andre materialhåndteringssystemer
  • Energieffektiv design
  • Lite gulvareal behøves
  • Enkel installasjon
  • Skalerbar takket være modulær design
  • Fleksibilitet iht. vekter og vare størrelser
  • Sikker og ergonomisk
Vertical Buffer System LT35 Access Opening 1
 
OK