Kardex Remstar Shuttle XP

Vertikalt heissystem for svært kompakte lagringsfasiliteter med begrenset gulvplass

Shuttle XP er utviklet for effektiv lagring og plukking. Den bidrar til å effektivisere prosesser innen produksjon, salg, detaljhandel, distribusjon og tredjepartslagring.

 

Shuttle XP 250/500

 

Shuttle XP 250/500

Fleksibel løsning for små deler og lette varer

Enten du lagrer reservedeler eller plukker små gjenstander fra luftkondisjonerte enheter eller under rene romforhold, håndterer Shuttle XP 250/500 de mest krevende oppgaver med høy pålitelighet.

 

Shuttle XP 700

 

Shuttle XP 700

Meget tett oppbevaring av mellomstore belastninger

Shuttle XP 700 kan flytte varer som veier opptil 725 kg, noe som gjør den ideell for effektiv lagring og gjenvinning av tunge verktøy, komponenter eller reservedeler. Med en bredde på 4,05 meter kan den også lett imøtekomme større varer.

 

Shuttle XP 1000

 

Shuttle XP 1000

Robust løsning for å håndtere store belastninger

Med sine kraftige hyller kan Shuttle XP 1000 håndtere varer som veier opptil 1000 kg. For å håndtere tungt gods, er det mulighet for å velge en integrert, fabrikkmontert kran og en mekanisme for direkte lagring av paller.

 

Shuttle XPmultiple

 

Shuttle XPmultiple

Optimal løsning for smale mellomrom

Shuttle XPmultiple bruker lagringskapasiteten optimalt i smale mellomrom. Opptil fire Shuttle kan installeres bak hverandre og håndteres effektivt gjennom en plukkeåpning for å spare plass og redusere avstanden som tilbys av ansatte.

 

Maskinstyring

 

Control system

Intelligent maskinstyring

Den moderne designen av Logicontrol-maskinstyringen, som kan brukes intuitivt via berøringsskjermen, optimaliserer både ergonomi og effektivitet for Kardex Remstars-lagringsautomatiseringsbrukere.

 

Programvare

 

Software

Effektiv lagerstyringsprogramvare

Når du plukker varer fra Kardex Remstar lagerautomater ved hjelp av Pick Pick Global lagerstyringsprogramvare, kan du spare tid, redusere gangavstandene og generere raskere og mer nøyaktig plukking, noe som øker produktiviteten betydelig.

Prinsippet

Heisautomaten Shuttle XP er et lukket system. Hyllene er plassert vertikalt på hver side av heissjakten. I sjakten er det en ekstraktor som automatisk transporterer hyllene med varene til portåpningen når du trykker på knappen, leser inn en strekkode eller når lagerautomaten får en kommando fra et lagerstyringsprogram. Den modul-baserte konstruksjonen gjør at Shuttle XP kan tilpasses forskjellige takhøyder, også etter at den er installert. Antall portåpninger kan også endres. Sammenlignet med vanlige systemer kan man dermed, avhengig av romhøyden, få plass til like mye gods på under 15 % av gulvarealet. Ved hjelp av Optiflex-teknologien blir godshøyden på hver hylle automatisk målt og produktene som skal lagres får tilordnet ideelle lagerplasser med kun 25 millimeters intervaller.

 

Fleksibel og effektiv lagring

Den modulbaserte konstruksjonen til Shuttle XP gir nærmest ubegrenset fl eksibiltet for tilpasning til ulike høyder under taket. Lagerautomatens høyde kan velges i trinn på 100 mm, slik at Shuttle XP alltid kan tilpasses optimalt til behovet for høyde og kapasitet. Ønsker du å fl ytte lagerautomaten kan den lett tilpasses de nye forholdene ved at moduler føyes til eller fjernes.

 

Tilpasning til bygningen

Ved bruk over fl ere etasjer kan det plasseres portåpninger hvor som helst og på begge sider av Shuttle XP. Disse kan også endres senere. Beskyttelsesdørene i bakkant av hver portåpning forhindrer trekk og støy for operatørene og beskytter godset mot skitt og støv.

Fordelene med et blikk:
  • Raskere tilgangstider
  • Økt omsetningshastighet for varer
  • Større lagerareal som bruker betydelig mindre gulvplass
  • Nøyaktige lagernivåer pga. integrering med interne lagerstyringssystemer
  • Større sikkerhet og beskyttelse for operatører og lagrede varer
  • Forbedret ergonomi
  • Modulære utvidelsesmuligheter
Laste ned brosjyre
Download Brochure
Kardex Remstar ShuttleXP Download
 
OK