EXTRA service

Det lille ekstra

Dersom du forventer mer tilbyr vi EXTRA pakken. Denne gir deg aktiv styring av vedlikeholdsbehovet, regelmessig opplæring av operatørene og frie reparasjoner og reservedeler.

EXTRA service omfatter:

Prosjektledelse – Planlegger du å flytte eller å bygge om anlegget ditt? Vi gjennomfører dette på en fagmessig og profesjonell måte ved hjelp av mange års erfaring og gode produktkunnskaper.

 

Reparasjon – Våre godt utdannede og autoriserte serviceteknikere sørger for en rask utbedring innenfor de tider som er avtalt.

Utvikling – Dine systemer kan fleksibelt tilpasses nye utfordringer. Uavhengig om det dreier seg om utvidelse, modernisering eller oppdateringer av programvare tilbyr vi deg unik kunnskap og kvalifisert personell.

Opplæring – For å sikre god respons på vår telefonsupport, øke produktiviteten og forbedre ergonomi og arbeidsmiljø er det viktig at deres personale er godt opplært på våre produkter. Vår opplæring tilbyr dine medarbeidere en bedre generell forståelse av hvordan produktene fungerer. I EXTRA pakken gir vi deg kontinuerlig opplæring for dine operatørers trygghet.

Reservedelslager – Sikre deg tidsfordelen! Svikt og avbrudd koster både tid og penger. Du kan korte vesentlig ned på ventetiden for en reservedel med et reservedelssett tilpasset deres maskin og på denne måten minimere stopptider. I EXTRA pakken gir vi deg markedets beste pris på dette reservedelssettet.

Programvaresupport – Vår software support gir deg via telefonsupport, remotesupport alternativt on site support full trygghet i ditt daglige bruk av vår programvare. Regelmessige oppdateringer av programvare kan gjennomføres via fjernstyrt vedlikehold for å sikre at anlegget ditt arbeider så effektivt som mulig.

Kontakt

Kardex Norge AS

Roseveien 1
2007 Kjeller
  +47 63947300

 

Kontaktdata til våre selgere:
Richard Flydal
Salgskonsulent
richard.flydal(at)kardex.com
  926 08 413

Jim Erik Karstensen

Salgskonsulent

jimerik.karstensen(at)kardex.com

  92 25 87 62

Laste ned brosjyre
 

For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy.

OK