PLUS service

Et maksimum av tilgjengelighet

Vår PLUS service garanterer en varig profitabilitet for ditt anlegg. Utover forebyggende vedlikehold gir denne pakken mulighet for utvidet telefonsupport med 24/7-tilgjengelighet og en enda mer effektiv reservedelsstyring.

PLUS service omfatter:

Standby service – En skreddersydd serviceplan regulerer tider for telefonsupport, on site garanti og intervall for forebyggende vedlikehold. Våre sertifiserte Kardex teknikere er tilgjengelig de tider dere måtte ønske.

Telefonsupport – Din direkte linje til Kardex Remstar. Via vår tekniske support når du kunnskapsrike og erfarne medarbeidere, som ved behov står deg til tjeneste hele døgnet. Med målrettede spørsmål og instrukser og sammen med dine opplærte medarbeidere kan mange problemer løses med godt resultat allerede ved en telefonsamtale.

Vedlikehold – Et kundetilpasset vedlikeholdsprogram sørger for en høy tilgjengelighet til anlegget, minimert driftstans og opprettholdelsen av den verdien du har investert i. Begynnende slitasje og skader kan registreres allerede i forkant og utbedres proaktivt.

Reservedeler – Våre originale reservedeler er av høy kvalietet og er unikt tilpasset dine systemer, både i form og funksjon. De samsvarer med de strengeste kvalitetskrav og sikrer et maksimum av tilgjengelighet og stabilitet.

 

Kontakt

Kardex Norge AS

Roseveien 1
2007 Kjeller
  +47 63947300

 

Kontaktdata til våre selgere:
Richard Flydal
Salgskonsulent
richard.flydal(at)kardex.com
  926 08 413

Jim Erik Karstensen

Salgskonsulent

jimerik.karstensen(at)kardex.com

  92 25 87 62

Laste ned brosjyre
 

For å kunne gi deg så god service som mulig, bruker denne siden informasjonskapsler (cookies). Når du bruker nettsiden gir du samtidig ditt samtykke til dette. Du finner mer informasjon om dette i vår personvern-policy.

OK